čtvrtek, června 28, 2007

Míra Holeňák se nevrátí a ani Johana nepříjde

Míra Holeňák se po ročním angažmá v Rakouském Mattersburgu nevrátí zpět k nám, ale zopakuje si po třech letech angažmá v Liberci. Škoda, jeho odchodu jsem litoval a toho, že se nevrátí, v současnosti lituji dvojnásob. Volný fotbalista jeho schopností by byl docela terno. Jenže, proč by se vracel k nám, když o včasném placení gáže nemůže být řeč a dokonce byl nucen nás dávat i k arbitráži, že? Pokud se rozhodoval mezi Slavii a Zlínem, věřil jsem že dá přednost nám. V okamžiku kdy do hry vstoupil Liberec jakákoliv naděje zhasla.

KJ připravuje v současnosti tým na předkolo LM, tým kterému odešla opora v osobě Jarolíma, tým jemuž odjeli další hráči na pofidérní MS dvacetiletých, tým jehož nejdůležitější a nejzkušenější obránce je ještě měsíc mimo. Máme vůbec šanci? Ne jen na LM ale i na umístnění v GL zajišťující evropské poháry. Nu máme tu klasické sešívané "posilování", už jen brazilec na poslední chvilku chybí. Takže jediný příchod je v současnosti Volešák a habaděj odchodů. "Hotového" volného hráče nemáme na co nalákat a na někoho takového v angažmá nejsou prašule. Smutný to obrázek. Ještě smutnější je obrázek GL, kdy klub se čtyřnásobným rozpočtem oproti nám je před námi o pár bodíků a "zajištěné" kluby se nám koukají na záda.

Jo a Johana dal přednost zahraničnímu angažmá.

viz: efotbal.cz

10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Zadarmo ani kure nehrabe:-)))

JiriK řekl(a)...

Jak duchaplné, ale jaksi mimo.

Anonymní řekl(a)...

Tak proc by k vam chodil, kdyz ma s vama spatne zkusenosti:-))

JiriK řekl(a)...

No však o tom píši, sypánku:)

Anonymní řekl(a)...

Ten vladicek te tema sypankama nejak nakazil:-)) No co tedka zkousite nejake frantiky, ktere odmitli v norsku, tak treba budou chtit hrat zadarmo:-))

JiriK řekl(a)...

jj sypánky s vladickem můžem:)) A ti frantíci nemusí být vůbec špatní pokud mají sportovního ducha spokojí se s málem:)

Anonymní řekl(a)...

A ja je mel tedka k bramboracce:-))) Jako nemusej, ale dle me to neni na hned, ten nas take neni spatnej, jenze diky spatne znalosti cestiny, proste nefunguje souhra jak by mela a tak hraje malo, myslim, ze by mu prospelo pul roku hostovani, kde by pravidelne hral a lepe se naucil potrebne vyrazy na hristi. Jinak treba tem vasim malo stacit muze, ale je otazka, jak se jim bude libit, ze to malo dostanou jen jednou za 2-3 mesice:-))

JiriK řekl(a)...

Tady je rozhodně výhoda, oproti angažování různým brazilců, že trenér má znalost francouštiny. No a pokud zůstane Šmíca není co řešit:)))

Anonymní řekl(a)...

Jo tak to nesporna vyhoda urcite je, to nepopiram. Vydrzi par zapasu a bude zase zranenej...

JiriK řekl(a)...

Pokud si vytvořímo náležitý náskok na čelu tabulky, nebude to až takový problém:-D

YOU'll NEVER WALK ALONE