neděle, července 29, 2007

Co víkend dal...

Dlouhodobá nedůvěra Karla Jarolíma ve schopnosti Matúše Kozáčika vyústila v přestup Matúše do jiného klubu. Bohužel ale ke křovákům. Je pravda, že pokud neměl důvěru trenéra je pro něj rozhodně lepší jít o dům dál, ovšem "ti druzí" to být zrovna nemusí:( Měl jsem ho rád a i když se mi vždy srdce zastavilo při jeho nerozhodných zákrocích, vždy jsem ho bránil jako výrazný příslib pro budoucnost. A co za něj dostaneme? Média spekulují o částce 3-5M, což tak akorát sníží cenu Volešáka, přeci jen dlužit křovákům by na mě bylo asi už moc. Nakonec bych mu i chtěl popřát do jeho dalšího angažmá ale nemohu, snad se na letný neohřeje a v tom dalším mu přeji hodně štěstí.

Dušan Švento se nám zranil na testech. Vzhledem k tomu že už byl vlastně jednou nohou pryč tak je to asi spíš výrazná ztráta finanční. Mimo bude, dle pesimistických odhadů až půl roku. Což vzhledem k jeho již jen ročnímu kontraktu nám nedává moc naději na jeho výraznější zpeněžení. Jediná šance je, že nám podepíše nový kontrakt.

Dle všeho nám Ivana podepíše zítra smlouvu, taky to mohl trubka udělat před uzavírkou předkola Ligy Mistrů, teď po zranění Šventa by se hodil.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Prichod toho nemehla budu asi dlouho rozdejchavat:o((((
Stim Sventem to potesi(ne ze bych mu to pral, to zase ne) ale love mit nebudete a pul roku budete bez slusneho zaloznika. Zrejme to je trest za to darovani Kozicky.

Anonymní řekl(a)...

Zitra si vem poradne velkej batoh at se tam ty vsechny goly co vam Zilina nanda dobre poskladaj:-)))

JiriK řekl(a)...

Naopak, vezu jim nadílku:-D

Anonymní řekl(a)...

No diky vsem svatejm co pri vas stali sis ten plnej batoh neodvezl:o(

YOU'll NEVER WALK ALONE