pondělí, července 23, 2007

Co víkend dal?

Dal nám porážku 2:0, když Slavia Praha prohrála s druholigovým TUS Koblenz. Do zápasu nenastoupil opět Šmicer, že by se šetřil nebo má opravdu vážnější zdravotní problémy jak se šušká? A taktéž Švento, ten je ovšem na testech v Derby County nováčka PL. Dle místního tisku má být jeho cena 1.35 M liber tedy cca 56M Kč vzhledem k naší soustavné finanční situaci nepředpokládám, pokud na testech uspěje, že by ji klub odmítl.

Reprezentace na MS-20 v Kanadě prohrála ve finále s Argentinou, do hry zasáhli dva současní hráči Slavie a to Suchý a Gecov a jeden ex-slavista. Docela mě překvapila hra, očekával jsem naši prohru 2:0 po cca dvaceti minutách a ono to dokonce dvě minuty vypadalo i na naší výhru, ovšem rychlá vyrovnávací branka dolehla na mužstvo a závěr byl již v rukou Argentinců. Cena Suchého, Jandy a Gecova jistě tímto jejich úspěchem vzrostla ovšem neomlouvá to jejich nedisciplinovanost ve vztahu ke klubu. Je otázka jak se vyvine situace okolo Suchého a jeho smlouvy, obávám se nejhoršího nebo druhého nejhoršího, tedy jeho přesunu do B týmu Slavie nebo prodeje.

11 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

No ja Vladovi daval tak do 5 kola, ale zdase ze je znaj chabrus jeste mnohem driv. No Suchy nejspis zmeni dres a nas krasnej rudej mu bude sluset!

JiriK řekl(a)...

Na něj nemáte prašulky sypánku :-D

Anonymní řekl(a)...

Tech 25 mega za nej dame hrave:-)) Ale spis ho vymenime co toho zaloznika:-DD

JiriK řekl(a)...

Tak to přitlač:) Pujde ven.

Anonymní řekl(a)...

Bude vymenen za toho zaloznika:-))

JiriK řekl(a)...

Proboha jakýho? Už to neber.

Anonymní řekl(a)...

Tak buhuzel ten hloupej osel zazdil karieru v tom podrumernemm celku:o(

JiriK řekl(a)...

Si utřel sypánku :-DDDD

Anonymní řekl(a)...

:o((Bohuzel sme si privedli jineho drevaka.....

JiriK řekl(a)...

:-DDDD

Anonymní řekl(a)...

To neni k smich to je k placi:o(((((

YOU'll NEVER WALK ALONE