pondělí, července 23, 2007

Červená nebo bílá záda?

Pod článkem na SN o změně sponzora se rozpoutala opět ostrá debata o podobě našich dresů. Tedy konkrétně o to zda bílá záda nejsou znesvěcení naší skvělé staleté tradice. Osobně jsem, ač jinak často tradicionalista, z čistě estetického důvodu zastáncem bílých zad. Přeci jen, ten čtverec s číslem a u toho sponzorská plocha ehm to je prostě nevkusný.

Co vy na to?


p.s. křováků z letný se neptám:-D

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

No ja osobne bych to za znseveceni povazoval!! Uplne stejne jako kdyz jsme hrali my v tech prouzkatejch vopicackej dresech, to byl take hnus k pobliti!!
Jinak me dneska zaujalo, ze jste zase koupili dalsiho hrace ktereho nikde nechtej a jeden podobnej ma k vam jeste namireno, jen se dozaduje asi nejake zaruky, ze bude brat vyplatu:-DD

JiriK řekl(a)...

Není to tak hrozný, pokud se podíváš tak v podstatě se jedná o velký čtverec s linkou napravo. Dres má všechny základní znaky toho tradičního. Stejně bych mohl namítat proti chybějícím límečkům:)
Pokud jde o Vaniaka, je to jen záskok a z Ivany nejsem nadšen je to hvězda medií na hřišti je vyčpělej:(.

Anonymní řekl(a)...

No ja bych na ne celej rok koukat nemohl:-))) Tak jasne, jeden brankar(dobrej) je marodnej a druhej je horsi cednik nez Grigar:-DDD Ale jestli je Vaniak ten spravnej zaskok tezko rict. No s Ivanou vcelku souhlasim a rekbych ze je to i dost pacholek, neb kdyz nebude hrat ci dostane pozde vyplatu bude asi zlobit:-DD

YOU'll NEVER WALK ALONE