úterý, července 24, 2007

Devátá letní posila Slavie Martin Vaniak

Devátou posilou klubu SK Slavia Praha se dnes stal brankář Martin Vaniak, podepsal smlouvu na rok, což je při jeho věku maximum možného. Karel Jarolím ho chtěl, osobně to moc nechápu ale co nadělám:)

Komplikuje se avizovaný příchod Ivany se Slovácka, který by měl nahradit Šventa jenž zaujal na testování v Derby County. Ivana, tahle "hvězda" jedné sezóny mě taky moc netěší:( loni nic neukázal jen neustále přestupoval do zahraničí, kde nikdy neuspěl na testech. A ten jeho manager je taky číslo, Vandas II:(

Takže jediná opravdu dobrá zpráva je Marekem Suchým avizovaný posun v jednání o jeho nové smlouvě po jeho návratu z Mistrovství světa dvacetiletých.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Dalsi borci co nikde nechtej:-)) A Ivana chce mit nejspis zaruky, ze bude dostavat vyplatu a to je u vas tezke mu zarucit:-))

JiriK řekl(a)...

Opakuješ se a přestáváš být vtipnej. IMHO u vás začínají být problémi a platbama taky a ti vaše primadony se hned bouří. No čekají vás těžký časy další rok bez LM.

Anonymní řekl(a)...

No vsak je nikde nechteli:-))
No u vas jsou problemy s vyplatama neustale u nas se spozdila jen vyplata premii ve vysi 40 mega o jeden den. Kdepak LM hrat budem.

JiriK řekl(a)...

Se probuď sypánku :-D

Anonymní řekl(a)...

Jsem vzuru, nemej strach:-DD

YOU'll NEVER WALK ALONE