úterý, srpna 07, 2007

Nabídla ČT za přenos 1000 Kč?

No tak se nám kauza nevysílání předkola ligy mistrů s Žilinou posunula do nové roviny. Generální ředitel Slavie Praha Doležal informoval media o tom, že ČT mu nabídla za televizní práva 1000Kč (slovy tisíc korun českých) ovšem s tím že náklady na výrobu v částce 150k-200k půjdou za ní. Doležal si představuje částku okolo 2M:) Otík z ČT se na toto ohradil (v TV a rozhlase) tvrdíc, že se jednalo o částku o které se může jednat a že 2M jsou naprosto mimo realitu. Ta jedna tisícovka taky Oto:) . Očividně byl rozladěn z prozrazení té směčné částky, ovšem nechápu proč Doležal se na návrh podíval po měsíci co ležela v klubu, co proboha dělala celý měsíc naše slavná marketingová ředitelka?
Obě částky jsou mimo realitu a rozhodně pravým důvodem nevysílání zápasu je snaha vedení dotáhnout diváky na stadion, ovšem zas to něco vypovídá o naprosto nefungujícím marketingu v našem klubu!

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Se divim, ze vas Otik chtel tak preplacet:-))) No vase marketingova reditalka delala nejspis to co nejlip umi:-))) Ale proc tak krkolome? Kdyz fanousem ma svuj klub rad tak na fotbal prijde v hojnem poctu i v Praze v naprosto debilni cas v 17.15:-))

YOU'll NEVER WALK ALONE